TESTIMONIALE

recomandare-aihcb

„Domnul Chirica Cristian s-a dovedit a fi o alegere excelenta pentru asigurarea serviciilor de sonorizare si dj, in cadrul petrecerii de Craciun organizata pentru salariatii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Colaborarea noastra a decurs in cele mai bune conditii pe tot parcursul evenimentului, datorita profesionalismului si capacitatii acestuia de a se armoniza cu cerintele noastre si specificul petrecerii.

Suntem incredintati prin aceasta ca domnul Cristian Chirica este in masura sa creeze o atmosfera deosebit de adecvata si placuta in orice imprejurare pentru care i se solicita serviciile de dj. Entuziasmul, energia si flexibilitatea dumnealui, si nu in ultimul rand calitatea serviciilor de sonorizare constituie adevarate atuuri pentru pentru crearea unei ambiante reusite in cadrul oricarui gen de eveniment festiv” 

SEF SERVICIU COMUNICARE – CN AEROPORTURI BUCURESTI SA

 

recomandare-bpi-group

” Cristian Chirica a asigurat serviciile de DJ, playlistul si echipamentul tehnic pentru petrecerea de Craciun a companiei Bernhard Brunhes International, din data de 18 decembrie 2009, organizata la Grand Caffe Galeron in Bucuresti cu aproximativ 100 de persoane. Cristian Chirica a reusit sa ofere o muzica pe gustul invitatilor la petrecere, sa creeze o atmosfera foarte placuta, relaxata, in care toata lumea s-a simtit bine si a dansat pana la ore inaintate.

Il recomandam cu caldura pe Cristian ca DJ, daca doriti o petrecere reusita. Cu siguranta Cristian se va putea adapta cu succes si profesionalism cerintelor si tipului de eveniment pe care doriti sa-l organizati”

HARALD HAUBEN – DIRECTOR BERNHARD BRUNHES

 

recomandare-posh-events_0001

„Chirica Cristian este colaboratorul SC Posh Events SRL din anul 2009. Colaborarea cu acesta a reprezentat o adevarata reusita. In calitate de director al institutiei pe care o conduc, ma declar foarte multumita de serviciile lui, pe care le recomand pentru organizarea oricarui tip de petrecere.

Pe baza celor mentionate mai sus, il recomand cu incredere pe Chirica Cristian pentru pozitia de DJ”

ROMAN ALEXANDRA – POSH EVENTS